ثبت نام کارشناسی مهر 99 براساس سوابق تحصیلی سازمان سنجش

اطلاعيه سازمان سنجش آموزش كشور درباره تاريخ و نحوه ثبت نام و انتخاب رشته براي شركت در پذيرش دانشجو صرفاً براساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري مهرماه سال 1399 دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي

بدين وسيله به اطلاع كليه داوطلبان متقاضي ثبت نام و انتخاب رشته براي شركت در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي آزمون سراسري مهر ماه سال 1399 مي رساند، دفترچه راهنماي ثبت نام و جدول كدرشته محل هاي مربوط به پذيرش در رشته هاي تحصيلي که پذيرش در آنها صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي و یا کل ديپلم طبق توضیحات مندرج در دفترچه راهنما) صورت می گیرد از تاريخ 98/11/08 بر روي پايگاه اطلاع رساني اين سازمان قرار خواهد گرفت. ثبت نام و انتخاب رشته براي گزينش در رشته هاي تحصيلي فوق منحصراً به صورت اينترنتي از روز سه شنبه مورخ 98/12/20 آغاز و در روز دوشنبه مورخ 99/06/31 پايان مي پذيرد.

لذا کلیه داوطلبان و متقاضيان می توانند بر اساس ضوابط و شرايط مندرج دفترچه راهنماي مربوط براي پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل كتبي و یا کل ديپلم طبق توضیحات مندرج در دفترچه راهنما) در دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در روزهاي فوق به پايگاه اطلاع رساني اين سازمان به نشاني: www.sanjesh.org مراجعه و نسبت به ثبت نام و تكميل فرم انتخاب رشته به روش اينترنتي، اقدام نمايند.

تكاليف ، مدارک لازم و مراحل ثبت نام اینترنتی:

داوطلب متقاضي شركت در پذيرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي بايد يكايك اقدامات زير را به موقع و در مهلت مقرر انجام دهد:

1- مراجعه به پايگاه اطلاع رساني سازمان سنجش آموزش كشور.

2- دريافت دفترچه راهنماي ثبت نام از طريق پايگاه اطلاع رساني سازمان و مطالعه آن.

3- پرداخت هزینه مربوط به ثبت نام و انتخاب رشته از طریق پایگاه اطلاع رسانی این سازمان با کارتهای بانکی عضو شتاب.

4- تهيه فايل عكس اسكن شده داوطلب بر اساس توضيحات مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام.

5- ثبت نام وانتخاب رشته از طریق سایت اینترنتی سازمان در زمان مقرر (98/12/20 لغايت 99/06/31).

تذكرات لازم:

1- اخذ ديپلم نظام آموزشي جديد 3-3-6 حداكثر تا تاريخ 99/06/31، دارا بودن مدرك پيش دانشگاهي و يا اخذ مدرك پيش دانشگاهي حداكثر تا تاريخ 99/06/31 و يا دارا بودن ديپلم نظام قديم و يا مدرك كارداني (فوق ديپلم) دانشگاهها و موسسات آموزش عالي و كارداني پيوسته آموزشكده هاي فني و حرفه اي براي كليه داوطلبان الزامي است.

2- دارندگان ديپلم فني و حرفه اي و كاردانش نظام قديم هنرستان كه فاقد مدرك پيش دانشگاهي و يا مدرك كارداني مي باشند حق ثبت نام و شركت در اين مرحله را ندارند و در صورت ثبت نام و انتخاب رشته بعنوان متخلف شناخته شده و برابر ضوابط با آنان برخورد خواهد شد.

3- نظر به اينكه گزينش دانشجو در اين مرحله بر اساس سوابق تحصيل (معدل ديپلم)، صورت خواهد گرفت؛ لذا كليه متقاضيان (ديپلم هاي نظام آموزشي 3-3-6، نظام سالي واحدي يا ترمي واحدي، نظام قديم چهارساله دبيرستان و همچنين ديپلم هاي فني و حرفه اي و كاردانش نظام قديم هنرستان كه داراي مدرك پيش دانشگاهي و يا كارداني مي باشند) بايستي معدل كل و يا معدل كتبي خود را (طبق توضیحات مندرج در دفترچه راهنما) بصورت صحيح در تقاضانامه ثبت نام اينترنتي درج نمايند. داوطلبان توجه داشته باشند در صورت مغايرت معدل كل و يا معدل كتبي واقعي با معدل كل و يا معدل كتبي اعلام شده در تقاضانامه ثبت نامي، از ثبت نام پذيرفته شدگان ممانعت بعمل آمده و قبولي آنها لغو مي گردد.

تبصره1: داوطلبان نظام آموزشي جديد 3-3-6 كه هنوز موفق به دريافت مدرك ديپلم نشده اند، مي بايست پس از دريافت مدرك ديپلم و مشخص شدن معدل كتبي خود حداكثر تا تاريخ 99/06/31 با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش كشور نسبت به ثبت نام در پذيرش دوره مذكور یا ویرایش اطلاعات ثبت نامی اقدام نمايند.

تبصره2: داوطلبان ديپلم فني و حرفه اي و يا كاردانش نظام آموزشي جديد 3-3-6 و ديپلمه هاي فني و حرفه اي و كاردانش نظام قديم هنرستان كه داراي مدرك پيش دانشگاهي و يا كارداني مي باشند و فاقد معدل كتبي ديپلم هستند، بايستي معدل كل ديپلم متوسطه خود را عيناً در بند 16 تقاضانامه اينترنتي ثبت نام درج نمايند.

نکته مهم: داوطلبان مجاز هستند بدون توجه به نوع مدرك ديپلم يا پيش دانشگاهي از كليه گروههاي تحصيلي و رشته هاي مندرج در دفترچه راهنماي ثبت نام و پذيرش صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (گروه هاي تحصيلي علوم رياضي و فني، علوم تجربي، علوم انساني، هنر و زبان هاي خارجي) نسبت به انتخاب كدرشته هاي مورد علاقه خود در يك فرم انتخاب رشته اقدام و آن ها را بر اساس علاقه در اولويت هاي مورد نظر در تقاضانامه مذكور درج نمايند. بديهي است نحوه گزينش آنان با توجه به نوع مدرك ديپلم و همچنين رشته انتخابي بر اساس توضیحات مندرج در دفترچه راهنما صورت خواهد پذيرفت.

توجه: هرگونه تغيير و یا اصلاح در دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته ي از طريق پايگاه اطلاع رساني این سازمان و نشريه پيك سنجش (هفته نامه خبري و اطلاع رساني سازمان سنجش ) و در صورت لزوم از طريق رسانه هاي گروهي اطلاع رسانی خواهد شد.

ضمناً داوطلبان گرامي مي توانند سؤالات خود را با بخش پاسخگويي اينترنتي پايگاه اطلاع رساني سازمان به نشاني: www.sanjesh.org يا با شماره تلفن گوياي : 42163 (كد 021) در ميان بگذارند و از مراجعه حضوري به اين سازمان خودداري فرمايند.

کد رشته های فاران مهر دانش :

برای مشاهده سایت سنجش  اینجا کلیک نمایید.