معرفی رشته مدیریت فناوری گرایش همکاری‌ها و انتقال فناوری

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری گرایش همکاری‌ها و انتقال فناوری موسسه آموزش عالی غیردولتی مجازی فاران مهر دانش

کارشناسی ارشد مدیریت فناوری

ضرورت و اهمیت رشته کارشناسی ارشد مدیریت فناوری گرایش همکاری‌ها و انتقال فناوری

این رشته هم در ابعاد ملی و هم در ابعاد سازمانی و فردی است و مواردی از قبیل:

سیاست علم و تکنولوژی

فرآیند نوآوری تکنولوژی

مدیریت تحقیقات، زیرساختار و تغییرات تکنولوژیک تحقیقات

کارآفرینی تکنولوژیک

سرمایه‌گذاری‌های جدید

چرخه عمر محصول

چرخه عمر فرآیند برنامه‌ریزی

پیش‌بینی تکنولوژی

موارد زیادی از این عناوین جز دانش این رشته به حساب می‌آید.

تعریف و هدف کارشناسی ارشد مدیریت فناوری گرایش همکاری‌ها و انتقال فناوری

توسعه و گسترش توانایی‌ها و قابلیت‌های نیروی انسانی برای مدیریت تکنولوژی از طریق آموزش و تربیت نیروهای گزینش شده

تربیت متخصص برای واحدهای صنعتی و اقتصادی کشور جهت استفاده بهینه از توانایی‌ها و پتانسیل‌های علمی و تکنولوژیکی کشور در زمینه انتخاب و انتقال و جذب و توسعه سریع تکنولوژی‌ها، انجام نوآوری‌های بهینه و ایجاد محصول و فرآیندهای نو با هدف رقابت در بازارهای جهانی، چگونگی انتخاب و اجرای پروژه‌های تحقیقاتی و اتمام و خروج از پروژه به‌طور سریع و موثر همراه با کاهش زمان تحقیق و توسعه و تولید.

ایجاد یک مرکز آموزش مدیریت تکنولوژی در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران به‌عنوان محور تربیت مدیران تکنولوژی در منطقه ESCAP

اشاعه و انتشار اطلاعات مورد نیاز برای عموم از طریق بولتن‌ها، نشریات، کارگاه‌های آموزشی، سینماها در زمینه مباحث علوم، تکنولوژی و مدیریت آن‌ها.

تقویت و توسعه همکاری‌های فنی – تکنولوژیکی میان کشورهای درحال توسعه در منطقه ESCAP

مزایای تحصیل آموزش مجازی در فاران مهر دانش

آموزش الکترونیکی شیوه آموزش و یادگیری را کاملا دگرگون کرده است. برخلاف روش‌های آموزش سنتی، آموزش الکترونیکی یادگیری را ساده‌تر و موثرتر می‌کند.

روش یادگیری آنلاین برای همه افراد روشی مناسب است. ظهور انقلاب دیجیتالی منجر به تغییرات قابل توجهی در نحوه دسترسی، استفاده، بحث و اشتراک‌گذاری محتوا شده است. هر شخصی با هر میزان مشغله می‌تواند در زمان و مکان دلخواه خود از این نوع آموزش بهره ببرد. بسیاری از افراد بسته به در دسترس بودن و راحتی خود ، تعطیلات آخر هفته یا عصرها را انتخاب می‌کنند.

موسسه آموزش عالی غیردولتی مجازی فاران مهر دانش زیر نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام به ارائه آموزش عالی الکترونیکی در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد می‌نماید.

مزیت ویژه آموزش الکترونیکی این است که می‌توانید هر زمان که نیاز داشته باشید به مطالب مورد مطالعه دسترسی پیدا کنید. همان‌طور که شما استاد زمان خود هستید، بنابراین شما بر محتوایی که یاد می‌گیرید نیز تسلط دارید.

باتوجه به غیرحضوری بودن تحصیل در فاران مهر دانش، علاقه‌مندان به‌راحتی می‌توانند از سراسر دنیا اقدام به تحصیل نمایند.

دانشجویان برای تحصیل در فاران مهر دانش هیچ‌گونه محدودیت سنی ندارند. در هر سنی که باشید امکان تحصیل در این موسسه برای شما وجود دارد.

تحصیل همزمان دانشجویان دوره‌های الکترونیکی (مجازی) در یکی از رشته‌ها یا گرایش‌های حضوری، نیمه حضوری و یا الکترونیکی دانشگاه‌های دیگر بلامانع است.

موقعیت شغلی رشته مدیریت فناوری گرایش همکاری‌ها و انتقال فناوری

• مدیریت واحدهای تحقیق و توسعه

• مدیریت پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد فناوری

• مدیریت واحدهای انتقال فناوری و توسعه داخلی

• مدیریت شرکت‌های دانش‌بنیان

• استاد دانشگاه

• پژوهشگر

• و…

دانشجویان این رشته با کسب مهارت‌های جانبی نظیر زبان و کامپیوتر و با مطالعه دقیق مباحث تخصصی خود نظیر قراردادهای انتقال تکنولوژی و قواعد حقوقی آن، شرایط مناسبی برای ورود به بازار کار پیدا خواهند کرد.
موسسه فاران مهر دانش
سایر مقاطع و گرایش‌های مدیریت در فاران مهر دانش