راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفا براساس سوابق تحصیلی سراسری سال 1400

به اطلاع متقاضیان ثبت نام در رشته‌هایی که پذیرش آن‌ها در آزمون سراسری مهرماه سال 1400 صرفا براساس سوابق تحصیلی (معدل کتبی یا کل دیپلم) صورت می‌گیرد، می‌رساند ثبت نام و انتخاب رشته برای گزینش در این رشته‌ها از طریق درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش از روز پنج‌شنبه مورخ 14/05/1400 آغاز و تا پایان روز جمعه مورخ 05/06/1400 تمدید شده و ادامه دارد.

راهنمای ثبت نام گام به گام و تصویری:

1. وارد سایت سازمان سنجش آموزش کشور (sanjesh.org) شوید.
  2. از قسمت مشخص شده اقدام به دانلود دفترچه راهنمای ثبت نام و انتخاب رشته نمایید:

دانلود دفترچه راهنما

1. مدارک و اطلاعات موردنیاز درج شده در دفترچه را آماده کنید.
  2. در این مرحله باید به‌وسیله یکی از کارت‌های بانکی عضو شبکه شتاب با واریز مبلغ 540000 (پانصد و چهل هزار) ریال به‌عنوان وجه ثبت نام نسبت به خرید سریال ثبت نام اقدام کنید. (متقضیانی که تمایل به استفاده از خدمات پیام کوتاه دارند با انتخاب گزینه مربوطه و پرداخت مبلغ 8500 (هشت هزار و پانصد) ریال می‌توانند از این خدمات استفاده نمایند.)
  3. وارد صفحه اصلی سایت سازمان سنجش شده و مطابق تصویر وارد سامانه ثبت نام شوید:

سامانه ثبت نام بدون کنکور

1. از منوی عمودی سمت راست صفحه گزینه “خرید کارت اعتباری” را انتخاب کنید:

خرید کارت اعتباری

1. در صفحه‌ای که وارد شدید از قسمت “آزمون سراسری” باید گزینه اول را مطابق شکل زیر انتخاب کنید:

خرید سریال ثبت نام

1. در ادامه روی “تایید و ادامه” کلیک کنید:

تایید خرید سریال

1. در جدول بالای این صفحه می‌توانید تعداد سریال ثبت نامی که قصد خرید دارید مشخص کنید؛ در حالت پیش فرض این تعداد یک می‌باشد.

مشخصات خواسته شده را پر کنید و سپس درگاه مورد نظر خود را انتخاب و بر روی تایید و ادامه کلیک کنید تا وارد صفحه پرداخت بانک شوید.

پرداخت سریال

1. پس از پرداخت هزینه یک شماره سریال به شما داده می‌شود که برای ثبت نام به آن نیاز دارید پس در نگهداری آن دقت کنید.
  2. پس از دریافت سریال کارت اعتباری به صفحه ثبت نام برگردید و مطابق شکل از منوی عمودی سمت راست بر روی ثبت نام جدید کلیک کنید:

ثبت نام جدید

1. در این مرحله باید سریال ثبت نامی که دریافت کرده بودید را وارد، شرایط را مطالعه و موافقت کرده و سپس با زدن دکمه تایید وارد مرحله بعد شوید:

وارد کردن سریال ثبت نام

1. در این مرحله باید عکس خود را با شرایط گفته شده بارگذاری کنید و سپس بر روی “تایید و ادامه” کلیک کنید:

عکس ثبت نام

1. اکنون سوالاتی است که باید با دقت به آن‌ها پاسخ دهید، دقت کنید سوالات 1 تا 9 سوالات فردی و اطلاعات شناسنامه‌ای می‌باشد.

سوالات 10 تا 24 مرتبط با سوابق تحصیلی و پیش‌دانشگاهی شما است.

سوالات 25 تا 27 مربوط به سهمیه داوطلبان است.

سوالات 28 تا 33 درباره وضعیت سلامت جسمانی، اتباع غیر ایرانی و وضعیت اشتغال می‌باشد.

سوالات 34 تا 41 درمورد آدرس محل سکونت، شماره تلفن و شماره موبایل شما می‌باشد.

1. پس از پاسخگویی به سوالات، شما مجاز به انتخاب تعداد 100 کد رشته محل از دوره‌های مختلف دانشگاه‌های سراسری برای مهر 1400 هستید. شما می‌توانید از گزینه جستجوی کد رشته محل برای یافتن رشته‌های مورد نظرتان استفاده کنید.

کد رشته‌های پذیرش دانشجو بدون آزمون موسسه آموزش عالی غیر دولتی مجازی فاران مهر دانش:

• 12310 مهندسی کامپیوتر
  • 12311 اقتصاد
  • 12312 حسابداری
  • 12313 حقوق
  • 12314 مددکاری اجتماعی
  • 12315 مدیریت امور بانکی
  • 12316 مدیریت بازرگانی
  • 12317 مدیریت صنعتی
  • 12318 مدیریت کسب و کارهای کوچک
  • 12319 آموزش زبان انگلیسی
  • 12320 مترجمی زبان انگلیسی

در مرحله آخر اگر اطلاعات خود را صحیح وارد کرده باشید فرم ثبت نام شما که شامل شماره پرونده و کد رهگیری در بالای فرم است نمایش داده می‌شود (در حفظ این فرم دقت کنید).

راهنمای ثبت نام
تمدید ثبت نام بدون آزمون کارشناسی