دوشنبه - ۲۷ آبان - ۱۳۹۸
الإثنين / 21 ربيع أول / 1441
Nov 18 2019

آشنایی با موسسه فاران مهر دانش

موسسه آموزش عالی مجازی فاران مهر دانش پس از تاسیس با بومی سازی سیستم آموزشی مجازی مناسب و تامین محتوای آموزشی ، در رشته های مدیریت کسب و کارهای کوچک و مدیریت صنعتی (مقطع کارشناسی) آغاز به کار نمود.از آغاز فعالیت، تأکید موسسه فاران بر نهادینه‌سازی و ارتقاء سطح فرهنگ آموزش مجازی در کشور و استقرار صحیح نظام مدیریتی و آموزش الکترونیکی و توسعه کیفی بوده است، که پس از نیل به این مهم طی سال‌های اخیر، تلاش کرده ایم که در جهت تحقق اهداف همه جانبه توسعه کمی و کیفی فرآیند آموزش عالی با رویکرد اقتصاد مقاومتی گامهای مواثری برداشته شود. ماهیت موسسه آموزش عالی فاران، مجازی و الکترونیکی است لذا تمامی تلاش موسسه بر استفاده از راهکارهای نوین جهت ایجاد، کنترل و توسعه ساختارهای مجازی است.( مشاهده فیلم )

فاران

اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور در خصوص جداول رشته ها و مواد امتحانی آزمون

كارشناسي ارشد ناپيوسته سال تحصیلی 99-98

پیرو اطلاعيه مورخ 98/08/19، بدين‌ وسيله‌ به ‌اطلاع‌ داوطلبان‌ شركت‌كننده در آزمون‌ كارشناسي‌ ارشد

ناپيوسته سال 1398 مي‌رساند،  داوطلبانی که در آزمون مذکور ثبت‌نام و در جلسه امتحانی حاضر

بوده‌ و نمره کل آنها بالاتر از نمره صفر (0) در هر کدضریب باشد، براساس ضوابط و شرايط مندرج در

دفترچه‌هاي راهنماي آزمون  در سال 98 و اين اطلاعيه مي‌توانند از تاريخ 98/08/23 الي 98/08/26

به پايگاه اينترنتي سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: www.sanjesh.org  مراجعه و براساس

كارنامه نتايج اولیه آزمون در رشته و گرايش مربوط، نسبت به انتخاب كدرشته محل‌هاي مورد علاقه

خود از كدرشته‌هاي امتحاني(مندرج در ذيل اين اطلاعيه) اقدام نمايند.

موارد قابل‌ توجه‌:

1-   نيمسال پذيرش دانشجو در هر يك از كدرشته محل‌هاي مندرج در اين اطلاعيه بسته به امكانات و نظر دانشگاه يا مؤسسه محل قبولي،در اولين نيمسال تحصيلي ممكن خواهد بود.

2- هر داوطلب‌ منحصراً مجاز به‌ انتخاب‌ كدرشته‌ تحصيلي‌ خواهد بود كه‌ در آزمون كدرشته‌ امتحاني‌ مربوط شركت‌ كرده‌ باشد.

رشته های موجود در موسسه فاران مهر دانش :

1.مهندسی فناوری اطلاعات-تجارت الکترونیک (کد رشته 22922)

2.مهندسی کامپیوتر- شبکه های کامپیوتری(کد رشته 23343)

3.علوم اقتصادی - اقتصاد انرژی (کد رشته 11281)

4.مدیریت بازرگانی – کارآفرینی(کد رشته 15218)

5.مدیریت تکنولوژی – انتقال تکنولوژی(کد رشته 15697)

6.حقوق خصوصی(کد رشته 13663)

7.حقوق جزا و جرم شناسی(کد رشته 13789)

8.حسابداری(کد رشته 14668)

شماره مشاوره :09027525509