جمعه - ۳۰ فروردین - ۱۳۹۸
الجمعة / 14 شعبان / 1440
Apr 19 2019

آشنایی با موسسه فاران مهر دانش

موسسه آموزش عالی مجازی فاران مهر دانش پس از تاسیس با بومی سازی سیستم آموزشی مجازی مناسب و تامین محتوای آموزشی ، در رشته های مدیریت کسب و کارهای کوچک و مدیریت صنعتی (مقطع کارشناسی) آغاز به کار نمود.از آغاز فعالیت، تأکید موسسه فاران بر نهادینه‌سازی و ارتقاء سطح فرهنگ آموزش مجازی در کشور و استقرا صحیح نظام مدیریتی و آموزش الکترونیکی و توسعه کیفی بوده است، که پس از نیل به این مهم طی سال‌های اخیر، اینک تلاش بر این است که در جهت توسعه کمی گام برداشته شود. ماهیت موسسه آموزش عالی فاران، مجازی و الکترونیکی است لذا تمامی تلاش موسسه بر استفاده از راهکارهای نوین جهت ایجاد، کنترل و توسعه ساختارهای مجازی است.

شهریه های موسسه آموزش عالی فاران مهر دانش

اخبار ثبت نام

آدرس جدید ورود به سامانه آموزشی

سامانه یادگیری الکترونیکی (LMS) و مدیریت آموزش