دوشنبه - ۵ فروردین - ۱۳۹۸
الإثنين / 19 رجب / 1440
Mar 25 2019

موسسه آموزش عالی فاران مهر دانش

با ارائه مدرک معتبر و مورد تایید وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دانشجو می پذیرد.

مزایای تحصیل:

1. بدون محدویت سنی
    2. امکان تحصیل همزمان
    3. کاملاً غیر حضوری و اینترنتی
    4. ارائه معافیت تحصیلی
    5. برگزاری آزمون ها در تهران

نوع پذیرش در مقطع کارشناسی پیوسته :صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (بدون کنکور)

زمان ثبت نام بهمن 1397: از تاريخ 97/10/29 لغايت 97/11/10 با مراجعه حضوری به موسسه آموزش عالی فاران مهر دانش (سایت سنجش)

زمان ثبت نام  مهر 1398:  (سایت سنجش)

شرایط پذیرش :

1-دارا بودن دیپلم نظام آموزشی جدید (6-3-3) با اخذ حداکثر تاریخ 5/31/ 1398 و یا مدرک پیش دانشگاهی ( نظام سالی واحدی یا ترمی واحدی) با اخذ حداکثر تاریخ 1398/6/31 و یا دارا بودن دیپلم نظام قدیم و یا مدرک کاردانی (فوق دیپلم) دانشگاهها و موسسات آموزش عالی و کاردانی پیوسته آموزشکده های فنی و حرفه ای برای کلیه داوطلبان الزامی است.

2-دارندگان دیپلم فنی و حرفه ای و کار دانش نظام قدیم هنرستان که فاقد مدرک پیش دانشگاهی و یا مدرک کاردانی می باشند حق ثبت نام و شرکت در این مرحله را ندارند و در صورت ثبت نام و انتخاب رشته بعنوان  متخلف شناخته شده و برابر ضوابط با آنان برخورد خواهد شد.

3-زمان ثبت نام و انتخاب رشته از تاریخ 1397/12/20 لغایت 1398/6/6 می باشد.ثبت نام و انتخاب رشته منحصراً از طریق سایت اینترنتی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی ،www.sanjesh.org انجام می پذیرد.داوطلبان می بایست قبل از اقدام به ثبت نام و انتخاب رشته دفترچه راهنما (متون و جداول) و اطلاعیه های بعدی آن که در سایت سازمان درج می شود مطالعه نموده و با آگاهی کامل از شرایط و ضوابط، مبادرت به ثبت نام و انتخاب رشته نمایند.

رشته های موجود در موسسه فاران مهر دانش:

1.مدیریت کسب و کارهای کوچک

2.آموزش زبان انگلیسی