شنبه - ۲۶ آبان - ۱۳۹۷
السبت / 9 ربيع أول / 1440
Nov 17 2018

موسسه آموزش عالی فاران مهر دانش

با ارائه مدرک معتبر و مورد تایید وزارت علوم، تحقيقات و فناوري دانشجو می پذیرد.

مزایای تحصیل:

1. بدون محدویت سنی
    2. امکان تحصیل همزمان
    3. کاملاً غیر حضوری و اینترنتی
    4. ارائه معافیت تحصیلی
    5. برگزاری آزمون ها در تهران

نوع پذیرش در مقطع کاردانی به کارشناسی

• پذیرش در رشته های امتحانی با آزمون
    • پذیرش در رشته های امتحانی بدون آزمون صرفاً بر اساس سوابق تحصيلي (معدل کل دوره کاردانی)

شرایط پذیرش: دارابودن مدرک کاردانی مورد تأیيد وزارت علوم، تحقيقات و فناوري،وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی

زمان ثبت نام رشته های با آزمون: زمان ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی  در سایت سازمان سنجش اردیبهشت ماه

زمان برگزاری آزمون : برگزاری آزمون پذیرش دانشجو از دوره کاردانی به کارشناسی مرداد ماه

زمان ثبت نام و انتخاب رشته های بدون آزمون : ثبت نام آزمون کاردانی به کارشناسی که در سایت سازمان سنجش در اردیبهشت ماه  و تمدید ثبت نام برای این رشته ها منحصراً به صورت اینترنتی که در سایت سازمان سنجش  در مرداد ماه   اعلام می گردد.

رشته های موجود:

1. مهندسی تکنولوژی نرم افزار کامپیوتر